فرآوری_زرشک 

 


دریافت
مدت زمان: 39 ثانیه

عمده ترین شکل تهیه و ارائه این محصول،زرشک خشک است که عمدتا در جنوب خراسان تولید شده ودر نقاط مختلف ایران به عنوان یک افزودنی غذایی به غذاهای سنتی مثل #زرشک_پلو و همچنین تهیه مربا به مصرف می رسد.
میوه زرشک تازه نیز در فصل برداشت که اواسط مهر تااوایل آبان ماه است به صورت محدود به بازار عرضه می شود وبه ویژه در شهرهای #قائن، #بیرجند در #خراسان_جنوبی مردم به صورت خانگی از آن ،به ندرت به صورت تازه خوری مصرف می شود.

روش سنتی

در حال حاضر بخش اعظم میوه زرشک تولیدی به صورت سنتی خشک شده وعرضه می گردد. 
در روش سنتی ،ابتدا زرشک از سطح باغات به سه راه برداشت می گردد و بر اساس روش برداشت نحوه خشک کردن نیز متفاوت است.

1- برداشت خوشه هابه وسیله دست

2- برداشت به وسیله ضربه زدن به شاخه ها
3- برداشت به وسیله بریدن شاخه های حامل میوه

که در پست های بعدی هر یک را مختصر توضیح خواهیم داد.
مجموعه فراوری آذربو_زعفران